كيفكم ان شاء الله تمام
طبعا حبيت اعلمكم
الأكلة المكاوية البخارية
الششـــبرك
او
الششبره
واتمنى يعجيكم الموضوع
:::: مقادير العجيـنة ::::
1- (2 ونصـ كـأس دقيق)
2- الموية (على حسب العجينة)
3- ذرة ملح (رشة خفيفه من الملح)
:::: مقادير الحشوة ::::
1- مفروم
2- بصل
3- كزبرة
4- رشه (فلفل أسود)
:::: مقادير الكشنة ::::
1- معجون الطماطم ----> نص ملعقة شاي
2- بصل
3- طماطم حبيتين صغيرة الحجم ----> تنخلط بالخلاط
4- ثلاثة فص ثوم
5- موية (على حسب مزاجك ) زي الشوربة
:::: طريقة التحضير ::::
# نضع الحشوة في العجين
# نضع الزيـت في القدر وبعدها البصل حتى يتقمر البصل
# ثم نضع الطماطم مع معجون الطماطم مع الثوم
# ونخليه شويا وبعدها نحط الموية ثم نتركها لمدة 10 دقائق
# وبعد 10 دقائق نحط العجينة (المحشوه)
# وبعدها نحط الملح
# نخلية الين ينطبخ
:::: الطريقة بالصور ::::
-1-
الحشوة
-2-
تقطيع العجينة مربعات
-3-
طريقة تشكيل العجينة
-4-
راح تطلع معاكم زي كذا
-5-
الشكل النهائي
>>اتمنى الشرح واضح<<
وبالهنــاء والشـفاء